våra produkter

Terese & Soons miniserie Everyday är en grundläggande hudvårdsrutin – allt du behöver i bara två steg.


Terese & Soon Everyday Cleansing Mousse

Terese & Soon Everyday Cleansing Mousse 100 ml

255 kr

Den här mjuka moussen innehåller bergamottolja och citrongräs som naturligt och skonsamt rengör huden från make-up, smuts och föroreningar. Moussen är multifunktionell och passar för alla hudtyper. Bergamott balanserar fet hy, citrongräset har antibakteriella egenskaper och minskar porerna. Ekologisk svartvinbärsextrakt och hallonvatten ger en uppfriskande känsla. Skonsam och effektiv även för make-up. Rengöringsmoussen kombinerar en mild daglig rengöring med en mjukgörande, fuktgivande och skyddande verkan. Baserat på certifierade organiska emulgatorer bevaras hudbarriären utan att minska dess lipidiska komponenter. Ger huden en ren och uppfriskad känsla med en mild doft av citrus.

Användning: Applicera en mindre mängd rengöringsmousse över ansiktet och torka av med en bomullspad. Skölj bort kvarvarande mousse med vatten.

Aktiva ingredienser

 • Bergamottolja balanserar fet hy och håller huden ren och fräsch.
 • Citrongräs har antibakteriella egenskaper, minskar porerna och har en uppstramande effekt.
 • Svartavinbärsextrakt är antiinflammatorisk och hämmar fria radikaler. Rik på vitaminer.
 • Hallonvatten verkar uppfriskande och fuktgivande.

Terese & Soon Face Moisturizer

Terese & Soon Everyday Face Moisturizer 50 ml

285 kr

Vår 24 h-creme för ansiktet balanserar, skyddar och återfuktar huden. Den har en mild doft och innehåller bergamott, neroliolja och svarta vinbär som tillför huden fukt och viktig näring. Skyddar mot yttre påfrestningar under hela dagen. En mild sammansättning rik på vitamin C och E som naturligt bidrar till att bevara hudens elasticitet och regenererar hudcellerna. Antibakteriella egenskaper som svalkar känslig hy och håller porerna rena. Passar alla hudtyper.

Användning: Applicera en liten mängd fuktgivande dagcreme i hela ansiktet efter rengöring. För daglig användning morgon och kväll. Effektiv som din vardagliga fuktighetskräm.

Aktiva ingredienser

 • Rik på vitamin C och E, antioxidanter som skyddar och stärker huden.
 • Bergamottolja balanserar fet hy och håller huden ren och fräsch.
 • Neroliolja balanserar fet hy och ger fukt till torr hud. Ökar elasticiteten, förnyar hudceller och har antibakteriella egenskaper.
 • Svartavinbärsextrakt är anti-inflamatorisk och hämmar fria radikaler.
 • Olivolja består av de tre huvudsakliga antioxidanterna vitamin E, polyfenoler och fytosteroler. Bygger upp huden och skyddar huden mot ultraviolett ljus.
 • Mandelolja är lugnande, mjukgörande och näringsrik särskilt effektiv för känslig och torr hy.
 • Aloe Vera har fuktgivande, lugnande egenskaper och dämpar rodnad.
 • Hallonvatten verkar uppfriskande och fuktgivande.

Ekologiskt certifierade

Produkterna är ekologisk certifierade av ICEA Cosmos Organic. >95% naturligt urpsung >20% ekologiskt odlat.

För alla Cosmos-certifierade produkter är kraven att en viss andel av ingredienserna ska vara ekologiskt odlade, att endast vissa förädlingsmetoder tillåts och att det finns förbud mot bland annat mikroplast och nanomaterial.